+1 ocena
352 pregleda
u Bolesti od
Moje iskustvo sa petnim trnom. Puno istezanja,masaža sa gelom za cirkulaciju,gavez mast,vježbe sa lopticom ili hladnom staklenkom kotrljati tabanom čvrsto,lupiti nekoliko puta dnevno petom o pod,ledeni oblozi,piti magnezij klorid , mazanje deep heatom i navečer oblog od meda i soli. Od ulozaka olaksanje samo sa scholl gel ulošcima ,spas

Molimo Vas da se ulogujete ili registrujete da bi ste odgovorili na pitanje.

1 odgovor

+1 ocena
od
selektovano od
 
Najbolji odgovor

Kičma je uglavnom problem, odnosno uzrok je nekretanje, bez vežbi i statično sedenje, pasivno dnevno i mesečno ponašanje ...

Problem sa petnim trnom ali i sa okoštavanjem, bol u kolenu, bol u kukovima, bol u kičmi u predelu vrata i lopatica ali i kada kična boli po sredini, seče bol u grudima, sve to ukazuje opet na neki kvar u kičmi ali i najavu osteroartroze, odnosno gonartroze u kasnijoj fazi.

Pitate se kakve veze ima koleno i oštećena hrskavica ili meniskus i ligamenti sa vašom petom koja svakog dana boli sve jače ? Pa ima, itekako.

Nijedan zdravstveni problem nije sam već ima uz sebe par pomagača koji ga održavaju na funciji.Cilj je da se onemogući pomoć sa strane i lokalizuje sve oko ciljanog telesnog problema.

Treba pronaći pršljen koji je priklještio neki nerv. Istezanje, vežbe, relaksacija i masaža mišića non-stop, doprineće da se rasterete zglobovi.

Pucketanje u zglobovima noge pri hodanju ukazuje na još jedan problem o kome ćemo napisati konkretno iskustvo i lek, rešenje za bol u kolenu, kukovima, ramenu/vratu i u leđima.

Naš fizijatar je spreman da vam pomogne barem u delu vežbi kako da se oslobodite bola. Ostalo je sve stvar navike, rutine i dobre volje da se život učini lakšim, lepšim i zanimljivijim, bez bola.

Besplatni saveti za izbor vežbi se mogu naći na internetu, na youtube ... itd. Međutim, ako želite da imate svog  ličnog online trenera, a da je besplatno i da vam ne naplaćuje za uslugu savetovanja, onda ste na pravom mestu!

"U zdravom telu zdrav duh"

Popularna iskustva


Dobrodošli na blog-forum Moje iskustvo ? Postoje razni tipovi iskustava, a o tome Wikipedia najbolje opisuje svako ponaosob. Moje iskustvo online svakodnevno objavljuje nova i korisna iskustva sa raznim proizvodima, alatima, uslugama, a svako vaše novo iskustvo je dobrodošlo!

360 pitanja

973 odgovora

942 komentara

226 korisnika

Slična iskustva

+1 ocena
4 odgovora 622 pregleda
+1 ocena
0 odgovora 483 pregleda
postavljeno Dec 21, 2019 u Razna iskustva od anonimno
+1 ocena
1 odgovor 729 pregleda
postavljeno Dec 6, 2019 u Saobraćaj od Milan Jovanovic
0 ocene
2 odgovora 15.4k pregleda
0 ocene
2 odgovora 432 pregleda
postavljeno Jul 27, 2022 u Saveti od Duda
...