+1 ocena
58 pregleda
u Automobili od

Poštovani, kupio sam novu Fiat multimediju original preko Ebay-a. Sve sam povezao prema uputstvu ali mi konstantno na ekranu prikazuje "lost signal". Bio sam kod auto-električara koji je proverio kako je povezano  kaže da je sve kako treba ali da verovatno ova nova fiat multimedia treba da se ili otključa ili da se ažurira ali da on to ne ume nego da nađem servis za multimedije.

fiat multimedia original

Lost signal je u stvari "izgubljen signal" ali kakav signal kada su svi priključci na svom mestu. Kada na mesto nove povežem staru koja ima problem sa naprslim ekranom, sve radi osim dodira ali ne prekida signal.

Da li neko ima iskustvo sa ovim problemom i kako ga rešiti ? Komplikovano mi je da sad vratim nazad i kažem da ne radi a možda je neka sitnica u pitanju ?

Vaš odgovor

Odgovorite na ovo pitanje, pitajte, postavite svoje iskustvo, ili dajte vaš savet.
Your name to display (optional):
Napomena: Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za slanje obaveštenja.
Anti-spam verifikacija (unesite ispod brojeve sa slike):
Da bi ovu verifikaciju u buduće izbegli, molimo vas da se ulogujete ili registrujete.

1 odgovor

+1 ocena
od
Možete pogledati u multimedia servis na novom beogradu, oni ugrađuju multimedije ali rade i servis. Meni su menjali ekran na Toyota multimediji i vrlo sam zadovoljan. To oko lost signala može biti i daje fabrički loš uređaj.

Popularna iskustva


Šta jeiskustvo ? Dobro došli na sajt" Iskustva". Naš forum svakodnevno objavljuje nova online iskustva. Iskustvo znači stečeno znanje, veštine i sposobnosti čoveka kroz razne primene teorije ili prakse. Korisničko iskustvo treba da se podeli sa svima online !

Slična iskustva

...